Καλέστε μας στο 210 98 27 162
ΗΛΙΑΣ Ι. ΧΙΝΤΙΠΑΣ, MD, MSc, PhD
Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο

Επεμβάσεις

Στη σελίδα αυτή θα πάρετε πληροφορίες για τις πιο συνηθισμένες χειρουργικές επεμβάσεις στη Γυναικολογία. Θα μάθετε για τις ενδείξεις τους, τον τρόπο διενέργειάς τους, τις συχνότερες επιπλοκές, και θα λάβετε tips για τα μέτρα που πρέπει να λάβετε για την προετοιμασία της κάθε επέμβασης, καθώς για τις μέρες μετά από το χειρουργείο, τις μέρες δηλαδή της ανάρρωσής σας.
Υστερεκτομή
Η υστερεκτομή είναι χειρουργική επέμβαση με την οποία αφαιρείται όλη ή τμήμα της μήτρας.
Ινομυωματεκτομή
Η ινομυωματεκτομή είναι επέμβαση που γίνεται για την αφαίρεση καλοήθων όγκων που ονομάζονται ινομυώματα, από το μυϊκό τοίχωμα της μήτρας.
Απόξεση Μήτρας
Η απόξεση της μήτρας είναι μια μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία ο γυναικολόγος απομακρύνει ιστούς από το εσωτερικό της μήτρας.
Αφαίρεση Κύστης Ωοθήκης
Μια κύστη στην ωοθήκη μπορεί να αφαιρεθεί είτε λαπαροσκοπικά, είτε με ανοιχτό χειρουργείο (λαπαροτομία).
Υστεροσκόπηση
Η υστεροσκόπηση είναι μια διαδικασία που επιτρέπει στο γυναικολόγο να κοιτάζει προσεκτικά το εσωτερικό της μήτρας.
Λαπαροσκόπηση
Η λαπαροσκόπηση είναι μια διαδικασία που επιτρέπει στο χειρουργό να κοιτάζει άμεσα το εσωτερικό της κοιλιάς και της λεκάνης σας.
Κωνοειδής Εκτομή
Η κωνοειδής εκτομή του τραχήλου της μήτρας διενεργείται υπό μεγέθυνση, και αφαιρείται ένα κομμάτι του τραχήλου σχήματος κώνου.
Laser Εξάχνωση
Η εξάχνωση με Laser γίνεται όταν υπάρχουν παθολογικά ευρήματα στο τεστ Παπανικολάου, ή ορατές με το μάτι βλάβες (κονδυλώματα).
Ιατρείο
Συχνές Ερωτήσεις
Υπολογισμός Ωορρηξίας
Γυναικολογικά Θέματα
INFO
Αγίου Αλεξάνδρου 29
175 61 Παλαιό Φάληρο
Τηλ.: 210 98 27 162
email: info@drhintipas.gr
SOCIAL MEDIA
GDPR
Copyright ©2023. Δρ. Ηλίας Ι. Χιντιπάς

Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, δημοσίευση, αναδημοσίευση ή διάδοση του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του Δρ Ηλία Ι. Χιντιπά