Καλέστε μας στο 210 98 27 162
ΗΛΙΑΣ Ι. ΧΙΝΤΙΠΑΣ, MD, MSc, PhD
Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο

Widgets

Τα εργαλεία (widgets)  είναι σχετικά απλές και εύκολες στη χρήση εφαρμογές λογισμικού που γίνονται για μία ή περισσότερες διαφορετικές πλατφόρμες. Οι εφαρμογές αυτές έχουν συνήθως ένα γραφικό περιβάλλον και ενσωματώνονται σε ιστοσελίδες ή στην επιφάνεια εργασίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή υπάρχουν σε μορφή εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα ή ταμπλέτες. Με τις εφαρμογές αυτές ο χρήστης έχει πρόσβαση και έλεγχο σε διάφορες λειτουργίες, όπως ο καιρός, ρολόγια και ημερολόγια. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε εφαρμογές που σχετίζονται με τη Μαιευτική και Γυναικολογία και διευκολύνουν την καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Ημερολόγιο Κύησης

Εφαρμογή που σας βοηθά να υπολογίσετε την πιθανή ημερομηνία του τοκετού σας. Η εγκυμοσύνη έχει διάρκεια 40 εβδομάδων (280 ημερών) και η πιθανή ημερομηνία του τοκετού προσδιορίζεται εύκολα από την πρώτη ημέρα της τελευταίας σας περιόδου.

Υπολογισμός του ΒΜΙ

Εφαρμογή που σας βοηθά να υπολογίσετε τον δείκτη μάζας του σώματός σας. Ο Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ, body mass index (BMI), ή Quetelet index) είναι μία γενική ιατρική ένδειξη για τον υπολογισμό του βαθμού παχυσαρκίας ενός ατόμου.

Υπολογισμός ωορρηξίας

Εφαρμογή που σας βοηθά να προσδιορίσετε κατά προσέγγιση την ωορρηξία σας και τις “γόνιμες μέρες”. Η ωορρηξία συντελείται περίπου στη μέση του κύκλου σας. Σε κύκλο 28 ημερών, γίνεται την 14η ημέρα, ενώ γόνιμες θεωρούνται οι μέρες που την πλαισιώνουν.

Share This On:

Ιατρείο
Ο Κύκλος Μου
Συχνές Ερωτήσεις
Γυναικολογικές Επεμβάσεις
INFO
Αγίου Αλεξάνδρου 29
175 61 Παλαιό Φάληρο
Τηλ.: 210 98 27 162
email: info@drhintipas.gr
SOCIAL MEDIA
GDPR
Copyright ©2023. Δρ. Ηλίας Ι. Χιντιπάς

Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, δημοσίευση, αναδημοσίευση ή διάδοση του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του Δρ Ηλία Ι. Χιντιπά